Calitate. Confort.
Plus...Acel "Ceva"

Sunnyville este despre oameni, despre cei care aleg sa faca o schimbare in viata lor. Si fiecare schimbare inseamna un pas catre ceea ce vrei sa fii cu adevarat.

Multi brasoveni au ales sa faca o schimbare, au ales Sunnyville Residence, proiectul prin care am reusit sa ducem calitatea la cel mai inalt nivel. Acum, pentru cel de-al doilea proiect, Sunnyville Garden, pastram aceeasi calitate, acelasi confort, insa ii adaugam ceva in plus. Acel “ceva” care se regaseste in fiecare dintre noi si se numeste UNICITATE.

DETALII CARE CONTEAZA

Un apartament este o investitie pe termen lung. De aceea, detaliile conteaza. Ele fac diferenta intre un apartament confortabil si unul standard.

Pereti dublati

Apartamentele au pereti despartitori dublati. Fiecare apartament este construit independent, cu pereti proprii, izolarea fonica fiind desavarsita.

Balcon Logie

Unic in Brasov, balcoanele apartamentelor sunt pregatite pentru inchidere, existand optiunea de a fi inchise usor, de catre noi, in functie de alegerea ta.

Izolatii premium

Termoizolatia apartamentelor este de 15 cm, astfel incat confortul termic este net superior altor cladiri.

Spatii vitrate

Lumina conteaza, astfel incat am ales o arhitectura luminoasa care sa creeze o atmosfera cat mai naturala in fiecare apartament.

ATITUDINEA SUNNY

Sunny People sunt oamenii care reflecta Soarele pe fetele lor. Sunt oamenii care traiesc cu seninatate si se bucura de viata, respectandu-i in primul rand pe ceilalti. Sunt acei oameni care respecta succesul celorlalti si isi traiesc propriul succes intr-un mod frumos, de admirat. Pentru ca oamenii Sunny au succes prin ceea ce fac. Ei stiu ca ambitia, pasiunea si concentrarea spre propriul drum sunt primele ingrediente ale succesului.

O atitudine Sunny are de a face cu bucuria de a trai, indiferent de venituri sau clasa sociala.

Este timpul sa aratam ca noi, brasovenii, avem o atitudine Sunny. Atitudinea oamenilor Sunny.

DESPRE WALLBERG

Wallberg Properties inseamna excelenta in dezvoltari imobiliare.

Cu peste 15 ani de experienta in dezvoltari rezidentiale pe segmentul Premium, in Arad, Brasov sau Cluj Napoca, filosofia Wallberg de astazi este de a duce la un alt nivel standardele de locuire existente pe piata. La Arad, grupul construieste Arad Plaza, un proiect inovativ care reprezinta o premiera pe piata din Romania, cu peste 1400 mp de gradini suspendate intr-o cladire rezidentiala cu design organic, inspirat din arhitectura nordica.

Astazi, la Brasov, Sunnyville Garden este urmatorul proiect. Un simbol al orasului Brasov.