Detalii
Care Contează

Pentru noi, ca si pentru tine, detaliile fac diferenta. Un apartament este o investitie pe termen lung. De aceea, detaliile conteaza. Ele fac diferenta intre un apartament confortabil si unul standard.

facilitati apartament smart home

Sistem Smart Home

Smart home reprezintă legatura dintre tine și casa ta. Tehnologia este puntea de legatură. Așa îți vei putea pregăti casa, din timp, la temperatura dorită de tine, de pe tabletă sau telefon. Fii sunny. Fii smart.

facilitati apartament balcon logie

Balcon Logie

Unice în Brașov, balcoanele de tip logie oferă protecție împotriva intemperiilor, fiind un plus de utilitate și confort.

facilitati apartament incalzire in pardoseala

Încălzire în pardoseală

Te bucuri de confort termic sporit datorită încălzirii în pardoseală, care garantează o temperatură stabilă în întreaga locuință.

facilitati apartament spatii vitrate

Spații vitrate

Lumina conteaza, astfel incat am ales o arhitectura luminoasa care sa creeze o atmosfera cat mai naturala in fiecare apartament.

atitudinea sunny smiley

Atitudinea
Sunny

Sunny People sunt oamenii care reflectă Soarele pe fețele lor.

iconita smiley face sunny

Sunt oamenii care traiesc cu seninatate si se bucura de viata, respectandu-i in primul rand pe ceilalti.

iconita smiley face sunny

Sunt acei oameni care respecta succesul celorlalti si isi traiesc propriul succes intr-un mod frumos, de admirat.

iconita smiley face sunny

Ei stiu ca ambitia, pasiunea si concentrarea spre propriul drum sunt primele ingrediente ale succesului.

forma geometrica raze soare forma geometrica raze soare

O atitudine Sunny are de a face cu bucuria de a trăi, indiferent de venituri sau clasa socială.

forma geometrica raze soare

Este timpul să arătăm că noi, brașovenii, avem o atitudine Sunny.

Descoperă apartamentele
forma geometrica raze soare

Dezvoltăm
Excelența

Wallberg, dezvoltator premiat pentru ‘’Investiție în piețele locale’’, cu experiență de peste 16 ani. Portofoliul companiei cuprinde peste 1500 de apartamente construite în diferite orașe din țară, printre care menționăm Arad Plaza (proiectul High End al Anului în România) și proiectul de lux Bourgeois Residence, finalizat în Arad, un proiect de vile în Cluj Napoca, proiectul Sunnyville Brașov, Sunnyville Garden ‘’Cel mai bun ansamblu rezidențial mass market’’ respectiv Xcity Towers în Timișoara.Compania, lider în segmental premium al pieței de proiecte rezidențiale din partea de vest a țării, are în portofoliul sau peste 170000 mp construiți, cu circa 100 mil de euro investiți și a inițiat în prezent un nou proiect în Timișoara.

excelenta iconita

Excelența

afla mai multe

In plus fata de calitatea exceptionala a constructiei, fiecare proiect Wallberg este un concept unic, atat la nivel arhitectural cat si din punct de vedere al conceptului de locuire.

Noi nu construim simple cladiri de locuit. Noi construim adevarate concepte de locuire. In acest fel definim excelenta la Wallberg Properties: excelenta in calitatea constructiei si in calitatea locuirii.

inovatia iconita

Inovația

afla mai multe

Noi inovam prin concepte de locuire. Un proiect Wallberg este un concept inovativ atat din punct de vedere al design-ului, arhitecturii si constructiei cat si din punct de vedere al interactiunii proiectului cu oamenii.

Astfel se dezvolta spatii inovative care dau confort si valoare vietii clientilor Wallberg. Pentru ca excelenta inseamna a face lucruri obisnuite intr-un mod iesit din comun, care imbunatateste vietile oamenilor.

integritate iconita

Integritatea

afla mai multe

Unul din principiile de baza la Wallberg este desfasurarea activitatii in mod etic. Tot ceea ce intreprindem se ghideaza dupa valori morale care asigura corectitudinea, respectul fata de clienti, parteneri, angajati si actionari.

Mediul in care lucram este un mediu in care oamenii sunt parteneri iar transparenta si onestitatea sta la baza acestor relatii de parteneriat. Ne place sa spunem ca toate proiectele noastre sunt construite pentru client si impreuna cu clientii.

valoarea adaugata pentru client iconita

Valoarea adăugată pentru client

afla mai multe

Prin calitatea constructiei, prin conceptele arhitecturale si de locuire, cream valoare adaugata pentru client. Valoare pe care un client o simte atat la nivel de confort in fiecare zi de zi daca locuieste intr-unul din proiectele noastre cat si la nivel financiar (in cazul investitiilor sau a revanzarii).

Istoria a demonstrat ca proiectele Wallberg au adus intotdeauna valoare adaugata pentru client.

prosperitatea comuna iconita

Prosperitatea comună

afla mai multe

Noi urmarim crearea de valoare pentru companie prin crearea de valoare pentru client. Astfel clientul devine partenerul nostru. Acesta este un alt principiu de baza al filosofiei Wallberg.

Mai mult, proiectele Wallberg sunt gandite astfel incat sa creasca valoarea zonei in care sunt construite, sa respecte mediul si sa fie adevarate repere pentru prosperitatea comunitatii.

wallberg.ro wallberg website viziteaza

Află mai
multe despre
Wallberg Properties

Vizitează Wallberg.ro