Modele apartamente

Disponibilitate interactivă

APARTAMENT
TIP 1

Dormitor spatios, cu iesire pe terasa, bucatarie deschisa spre living si inca o camera pe care poti sa o transformi in birou, camera pentru copil sau pur si simplu un loc intim in care sa treci dincolo de lucrurile exterioare, sa fii conectat cu esenta ta, sa iti dezvolti creativitatea. Intr-un cuvant ACASA.

APARTAMENT
TIP 2 A/B

Daca ar fi sa descriem acest apartament in doar cateva cuvinte am spune: „Tot ce ai nevoie pentru un stil de viata liber si confortabil.” Un apartament spatios, organizat, perfect pentru oamenii carora le place sa-si petreaca cat mai mult timp acasa, pentru care a fi alaturi de cei dragi inseamna mai mult decat orice.

APARTAMENT
TIP 3 A/B

Stim ca esti un om sunny, un om cu caracter care iti doresti intotdeauna mai mult atat pentru tine, cat si pentru cei din jurul tau. Astfel, iti pregatim un apartament special, in care am optimizat spatiul in asa fel incat fiecare colt din locuinta ta sa fie util.

APARTAMENT
TIP 4 A/B

Un apartament organizat ergonomic, in care lumina naturala se revarsa in dormitorul tau prin spatiile vitrate mari, oferindu-ti atat energie, cat si acea stare de liniste si confort pe care o gasesti doar acasa.

APARTAMENT
TIP 4 A MIRROR

Am putea descrie acest apartament in doar doua cuvinte: intimitate si eleganta. Un apartament spatios, creat pentru oamenii care isi doresc un altfel de lifestyle, intim si elegant.

APARTAMENT
TIP 5 A

Iti place sa fii atent la detalii? Inseamna ca acest apartament se potriveste cel mai bine cu personalitatea ta, fiecare detaliu din fiecare incapere fiind bine gandit si construit pentru confortul tau de zi cu zi.

APARTAMENT
TIP 5 B

Un apartament exclusiv, care iti ofera ALTCEVA. Dormitor cu spatii vitrate generoase si iesire pe terasa, compartimentare ergonomica atat a spatiilor de locuit, cat si a spatiilor de depozitare, intimitate si confort. Toate intr-un singur apartament.

APARTAMENT
TIP 6

Un apartament distinctiv si calitativ. Atat din punctul de vedere al spatiului, al compartimentarii, cat si din punctul de vedere al finisajelor. O locuinta in care sa petreci doar timp de calitate.

APARTAMENT
TIP 7

Daca vrei o locuinta pe care sa o organizezi exact asa cum iti place sau daca iti doresti ca in fiecare dimineata cand te trezesti sa iesi pe terasa, sa te bucuri de primele raze de soare si sa iti bei cafeaua in liniste, atunci acesta este apartamentul potrivit pentru tine.

APARTAMENT
TIP 8 A

Unul dintre cele mai spatioase apartamente, cu 4 camere, in care confortul atinge cele mai inalte standarde. 3 dormitoare, dressing spatios, living mare, 2 bai, terasa generoasa, perfect pentru orice familie.

APARTAMENT
TIP 8 B

Daca te-ai hotarat sa faci o schimbare pentru tine si familia ta, aceasta este locuinta de care aveti nevoie. Cel mai spatios apartament cu patru camere, compartimentat perfect, astfel incat fiecare membru al familiei poate sa se bucure din plin de intimitate. Mai mult decat atat, acest apartament are si o terasa foarte mare, perfecta pentru zile de relaxare.

APARTAMENT
TIP 9 A

Daca ai o legatura speciala cu natura, acest apartament este creat pentru tine. Te poti relaxa pe terasa care inconjoara apartamentul sau te poti bucura de lumina naturala in orice incapere din locuinta ta. Un apartament in care este o placere sa locuiesti.

APARTAMENT
TIP 9 B

Pe langa terasa pe care o poti folosi ca loc de relaxare sau loc pentru depozitare, acest tip de apartament are un living spatios menit sa iti asigure maximul de confort.

APARTAMENT
TIP 10 A

Spatios, perfect compartimentat, cu un living si o terasa foarte mare. Un apartament cu 2 camere, elegant, creat pentru a te bucura de fiecare moment petrecut acasa.

APARTAMENT
TIP 10 B

Esti o persoana foarte organizata? Inseamna ca ai gasit locuinta perfecta pentru tine. Acest apartament dispune atat de o debara, cat si de o terasa, unde te poti relaxa sau iti poti depozita o parte din lucruri.

APARTAMENT
TIP 11

Un apartament gandit pentru oamenii cu spirit tanar. O locuinta prefect optimizata in care iti place sa traiesti, care inseamna o doza de energie si de liniste in acelasi timp. Dormitorul este imbinat armonios cu livingul si terasa, oferindu-ti un stil de elegant si relaxat.

APARTAMENT
TIP 12 A

Acasa este locul in care te regasesti, in care te simti cel mai bine. De aceea ai nevoie de o locuinta spatioasa, o locuinta cu personalitate, iar acest apartament cu 3 camere este ceea ce ai nevoie. Spatios, elegant, cu un design unic, acesta este apartamentul pe care poti sa-l transformi simplu in acasa.

APARTAMENT
TIP 12 B

Trei camere spatioase, doua terase generoase, compartimentare aleasa, linii minimaliste, toate intr-un apartament remarcabil, fiecare detaliu fiind proiectat pentru nevoia ta zilnica de relaxare si confort.

ALEGE APARTAMENTUL
INTERACTIV/

Apartamentele Sunnyville sunt construite pentru oamenii care vor o schimbare in viata lor.
Si fiecare apartament este unic, la fel cum esti si tu.

 

CLICK IN DREAPTA PENTRU VIZUALIZARE
APARTAMENTE INTERACTIV SI DISPONIBILITATE

TE AJUTAM SA ITI ALEGI
APARTAMENTUL DORIT!

Oana Bancila
Director Vanzari
Tel: 0799406406
Email: oana.bancila@sunnyville.ro
Viorel Manea
Aftersales and sales consultant
Tel: 0727221311
Email: viorel.manea@sunnyville.ro
Romina Dovleac 
Director Marketing
Tel: 0737406406
Email: romina.dovleac@sunnyville.ro

Vezi filmul dezvoltator Wallberg/

Vezi filmul interactiv Sunnyville/