Modele apartamente

Disponibilitate interactivă

APARTAMENT
TIP 4

Un apartament in care inspiratia si eficienta te provoaca la zile lungi, pline de succes.
Rasaritul s-a mutat in logia perfect amplasata pentru dimineti calduroase, iar soarele va urmeaza in fiecare pas al zilei, insorind structura intima si plina de confort al acestuia.

APARTAMENT
TIP 5

Agitatia orasului se imbina perfect cu linistea naturii, oferind o priveliste cromatica de exceptie catre Muntii Piatra Mare. Diversitatea si dinamica oferita de spatiile vitrate mari iti confera o stare de control asupra fiecarui aspect al orasului tau preferat.

APARTAMENT
TIP 7

Cochetul s-a intalnit cu creativitatea. Spatiul jucat asimetric impreuna cu volumetria abundenta iti provoaca imaginatia la cele mai ascunse idei de amenajare ale caminului tau. Libertatea de miscare, fara compromisuri la spatiile amenajate impreuna cu spatiile vitrate foarte generoase iti ofera un stil de viata diferit, adaptat la standarde europene.

APARTAMENT
TIP 8

Personalitatea ta prinde viata in acest apartament . Situat median central, cu o vedere de exceptie catre muntele Tampa si viata activa a cartierului tau, acesta te surprinde prin lumina calda a spatiilor vitrate si a organizarii ergonomice a spatiului interior, fiecare detaliu fiind construit pentru confortul tau zilnic.

APARTAMENT
TIP 9

Intimitatea si eleganta sunt cuvintele cheie ale acestui apartament. Contrastul dintre spatiile deschise mari si jocul de compartimentare eficient te va obisnui la un life style elegant si intim.
Fie ca esti genul care doreste sa traseze linii mari intre camere ori sa le lasi deschise, acest apartament iti ofera posibilitatea de a te organiza pe bunul plac.

APARTAMENT
TIP 10

Generozitatea este cuvantul cheie al acestui apartament, abundenta spatiului locuibil fiind scoasa in evidenta de maiestria arhitectului in compartimentarea aleasa, oferind in plus beneficiul unui spatiu vitrat extins.
Jocul spatial si functionalitatea dinamica a apartamentului te va indemna sa mentii un stil de viata organizat si aerisit. Lumina naturala te va incarca de energie constant, aceasta fiind prezenta in toate camerele pe tot parcursul zilei. ☺

APARTAMENT
TIP 11

Un apartament foarte bine organizat, compartimentat cu stil, ce iti va satisface nevoile de standarde ridicate.
Delimitarea spatiala si confortul adus la un standard superior, confera increderea necesara si dorinta de a te bucura de fiecare camera. Apartamentul propus ofera stabilitatea unui camin bine structurat, fara compromisuri. Vederea bilaterala, spatiile vitrate generoase si terasa exceptional de incapatoare iti vor transforma zilele in atitudini invingatoare, avand totul la picioare.☺

APARTAMENT
TIP 12

Liniile deschise la lumina si design vor schimba personalitatea caminului tau in acest apartament. Construit pentru maximul tau de confort si eleganta, acesta se adapteaza in functie de nevoile tale personale, astfel incat logia iti poate fi protector impotriva intemperiilor sau pictor de peisaje incredibile.

APARTAMENT
TIP 32

Viata ta prinde culoare la propriu in acest apartament. Abundenta de lumina naturala conferita de spatiile vitrate foarte generoase, adaugata la voiosia terasei bogata volumetric te vor sustine in succesul zilnic. Va fi imposibil sa nu simti ca ai trecut la un alt nivel de locuire, bogat in expresivitate, organizare si design unic.

Apartamente pentru
oameni Sunny!/

Apartamentele Sunnyville sunt construite cu gandul la oameni.
Si fiecare apartament are propria poveste.

 

CLICK IN DREAPTA PENTRU VIZUALIZARE
APARTAMENTE INTERACTIV SI DISPONIBILITATE

TE AJUTAM SA ITI ALEGI
APARTAMENTUL DORIT!/

Romina Dovleac 
Director Marketing
Tel: 0737406406
Email: romina.dovleac@sunnyville.ro
Oana Bancila
Director Vanzari
Tel: 0799406406
Email: oana.bancila@sunnyville.ro
Viorel Manea
Aftersales and sales consultant
Tel: 0727221311
Email: viorel.manea@sunnyville.ro

Vezi filmul dezvoltator Wallberg/

Vezi filmul interactiv Sunnyville/