top of page

Sunnyville Plus - în derulare

Așa cum sugerează și numele proiectului, Sunnyville Plus a fost gândit să ofere acel plus de valoare adăugată. Mai mult,am integrat și adaptat feedbackul utilizării pereților de cărămidă interior, între apartamente și exterior pentru o izolare fonică foarte performantă, balcoanele sunt de tip logie, o caracteristică unică în Brașov, oferind protecție împotriva intemperiilor, ploilor, ninsorilor abundente, un plus de utilitate și confort. De asemenea, viitorii locatari se vor bucura de un grad sporit de confort termic, datorită posibilități de  încălzire prin pardoseală, garantând o temperatură constantă în întreaga locuință. Nu în ultimul rând, spațiile vitrate sunt ample pentru ca fiecare apartament să dispună de un maximum de lumină naturală. Un plus integrat în concept și adaptat la nevoile date de contextual actual îl reprezintă apartamentele de la parter care se bucură de propriul spațiu verde. De asemenea, începând cu nivelul 6, etajele sunt retrase pentru un plus de confort, intimiate și spațiu în aer liber, creându-se terase generoase. cumpărătorilor pentru a concepe un mix ideal de apartamente și a upgrada conceptul de locuire propus. Dorința noastră este de a răspunde cât mai bine nevoilor cumpărătorilor, cumulând vasta experiență pe care o deținem pe piața rezidențială din mai multe orașe din România. 

Intimitate, confort și spațiu în PLUS .

 

Astfel, clădirea este compusă din 6 studiouri, 56 apartamente cu două camere, 9 apartamente cu trei camere și un apartament cu patru camere, respectiv 3 duplexuri. Mixul cuprinde mai multe tipologii de apartamente pentru fiecare variantă pentru a răspunde preferințelor fiecărui client în parte.  Apartamentele beneficiază de caracteristici unice pentru un înalt grad de confort, aliniate la conceptul de locuire gândit de dezvoltator.

Sunnyville Plus

Sunnyville Garden - finalizat

O arhitectură minimalistă, care corectează, Sunnyville Garden, este o îmbinare între natură, confort și urban. Un alt stil de locuire.

Un cumul de 97 de apartamente finalizate și 98 predate către clienții noștrii.

Mai avem un penthouse modular, cu o terasă de peste 80 mp, ce este gata să te cunoască.

Sunnyville Garden

Sunnyville Residence

Un cumul de 83 de apartamente dinamice, vândute și predate integral reprezintă prima fază a proiectului Sunnyville.

Sunnyville Residence
bottom of page